Az oldal két galériájában több, mint 30.000 HQ, MQ és LQ minőségű képet találsz meg a fiúkról!
Csatlakozz az oldal Facebook csoportjához!Kövesd az oldal Twitterét!Kövesd az oldal RSS csatornáját!

Castingshow Infos

2013.05.13. CastingShow-Infos.de - DSDS - A rajongók Billt és Tomot akarják a DSDS 2014 zsűrijébe

Véget ért a 2013-as DSDS és a jubileumi évad női győztest hozott: Beatrice Eglit! A csinos, svájci lány az élő adások kezdete óta a nézők kedvence volt, és csupán csak az 5. adásban előzte meg egyszer Ricardo Bielecki. A rajongók nem csak a 2013-as DSDS versenyzőiért, hanem a zsűriben Bill és Tom Kaulitzért is lelkesedtek. Ez hallható volt az élő adásokban is, mikor a népszerű Tokio Hoteles ikrek zsűritagként bevonultak: Nagyon hangosak voltak, mivel a közönségben a rajongók kiabáltak örömükben!

Mikor a két fiú próbálta elmondta az értékelését a versenyzők teljesítményéről, akkor ismét teljes hangzavar uralkodott, és rajongóik izgatottan kiabálták a nevüket, hogy "Tom" vagy "Bill". A zsűri fejének Dieter Bohlennek gyakran közbe kellett lépnie és kénytelen volt figyelmeztetni őőket, hogy legyenek halkabbak, de természetesen ezt mindig mosollyal az arcán tette.

Végül is a pop titán nagyon megkedvelte a DSDS 2013 két legfiatalabb zsűritagját. A DSDS 2013-at garantáltan sokan kizárólag Bill és Tom Kaulitz miatt követték!

DSDS 2013 - ki gondolta volna: Beatrice a kezdetektől fogva, a válogatás óta a zsűri kedvence volt!

A 10. évad elején azt gondoltuk, hogy: A Tokio Hotel keresi 2013 szupersztárját?!?! Ők ketten a zsűriben, Dieter Bohlen mellett?? Viszont nagyon gyorsan lenyűgözött minket a barátságos testvérpáros, mivel egy új nézőpontot hoztak a "Deutschland sucht den Superstar"-ba!

A 2014-es DSDS biztosan el fog indulni, és a tehetséges énekesek már jelentkezhetnek is az RTL tehetségkutató műsorába. A kölni székhelyű csatorna már korábban bejelentette, hogy változtatásokat terveznek a 2014-es DSDS-re, viszont a rajongók azt akarják, ha újra Tom és Bill Kaulitz ülne a zsűriben Dieter Bohlen mellett!
Forrás: CastingShow-Infos.de

Kategória: Fordítás, DSDS
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.DSDS - 9. élő adás - DÖNTŐ

2013.05.11. Németország, Köln, DSDS 9. élő adás - Backstage [+1]
Kategória: Galéria, DSDS
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.Facebook

"Tom, az új énekesünk.... NEM!

Bill"
Forrás: Facebook.com/Tokio Hotel

Kategória: Galéria
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.RTL - Punkt 12

2013.05.14. RTL - Punkt 12A videóhoz nem készül külön fordítás, mivel pont ugyanazt mondják el, mint az RTL Exclusiv interjúban

Kategória: Videó, DSDS
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.DSDS - 9. élő adás - DÖNTŐ

2013.05.11. Németország, Köln, DSDS 2013 - 9. élő adás - Döntő [+1]
Kategória: Galéria, DSDS
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.RTL - Exclusiv

2013.05.14. RTL - Exclusiv
KENA AMOA: Tegnap este 23:05-kor eldőlt: A DSDS jubileumi évadának győztese Beatrice Egli. Még a Tokio Hotel testvérpárosát, Billt és Tomot is ellágyította Bohlen dalával a "Mein Herz"-cel (A szívem). Vajon milyen tanácsot adtak az ikrek a szárnyát bontogató sláger királynőnek és hogyan alakulnak most a dolgok a Tokio Hotel háza táján? Visszatérés vagy tovább élik magánéletüket Los Angelesben? David M. és Pamela Sch. találkozott az ikrekkel az utolsó nagy DSDS interjú során.

NARRÁTOR: Tegnap este nagyon vékonyan húzódott a határ az öröm és a bánat között. Egyrészről Beatrice Egli lett a győztes, másrészről Lisa Wohlgemuth lett a vesztes. Egész este volt egy megérzése.

LISA WOHLGEMUTH: Biztos, hogy Beatricenak fog sikerülni.

NARRÁTOR: Végül is igaza lett. Beatrcie: Mostantól ő a szuper sztár. Első kislemeze, a "Mein Herz" már most lista első az iTunes listákon és hatalmas őrület övezi. Ez számukra is ismerős: Billnek és Tomnak. A Tokio Hotel ikrek számára is véget ért az utazás a zsűri asztal mögött, Dieter Bohlen mellett, aki csak is dicsérő szavakkal illette őket.

DIETER BOHLEN: Egymás mellett ültünk végig. Tökéletes volt. A parton (Curacaoi visszahívás) volt időnként egy-egy kisebb nézeteltérésünk a versenyzőket illetően Billel. Viszont ez teljesen baráti módon történt és... nagyon élveztem, hogy velük dolgozhattam. Ők tényleg szerethető és megnyerő srácok.

NARRÁTOR: Mi a következő lépés a Tokio Hotel fivérek számára? Magán élet vagy készen állnak, hogy visszatérjenek a szórakoztató iparba több mint 2 év szünet után, amit Los Angelesben töltöttek?

» Elolvasom a teljes fordítást


Kategória: Fordítás, Videó, DSDS
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.14.DSDS - 9. élő adás - DÖNTŐ

2013.05.11. Németország, Köln, DSDS 2013 - 9. élő adás - Döntő [+2, +1 HQ]
Kategória: Galéria
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.13.Kindness for Kids - Jótékonyság

Bill felajánlotta azt a Tom Zauke által tervezett egyedi, limitált kiadású láncos felsőt, amelyet 2010-ben a malajzáiai koncerten viselt. A 100%-os marhabőrből készült, láncokkal díszített felsőrész elárverezéséből származó bevételt a "Kindness for Kids" szervezet kapja.

Még 38 napig lehet licitálni és a legkisebb tét 50 euró.

Forrás: United Charity.de

Kategória: Hírek
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.13.Kérdezz Gustavról

"Kérdezz bármit amit csak tudni akarsz Gustavról a hozzászólásokban: Válaszolni fogunk rá, ha!"


"Kérdezz bármit, amit valaha is tudni akartál Gustavról a #GustavFanQuest használatával. Válaszolni fogunk rá, ha!"

Forrás: Facebook.com/Tokio Hotel & Twitter.com/Tokio Hotel

Kategória: Hírek
Írta: Betty
Dátum: 2013.05.13.